Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ) | Tarikh Tutup 9 Februari

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ) ini adalah khas untuk mereka yang layak dimana antara syarat umum ialah pemohon mestilah Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Bagi yang berminat bolehlah mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut:

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

 1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
 2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN DAN PERSEKITARAN GRED U29
 3. PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19
 4. PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED N19
 5. PEMBANTU OPERASI (TUKANG MASAK) GRED N11

Maklumat Ringkas:

 • Tarikh tutup permohonan : 9 Februari2021
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Ijazah, Diploma/STPM, Sijil, SPM/SPVM, PT3/PMR
 • Status Pelantikan : Tetap/kontrak

Cara Memohon Seperti Berikut:

 1. Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ)
 2. Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
 3. Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Syarat Permohonan Seperti Dibawah:

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

jawatan kosong
PASTIKAN ANDA MEMASUKI LAMAN WEB MBSJ UNTUK MEMOHON.

SILA >>KLIK DISINI<< UNTUK MEMOHON

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More