Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Penafian

Tcer.my sebuah website blog pendidikan bebas yang tidak bernaung di bawah mana-mana organisasi sama ada KPM, NGO atau mana-mana organisasi.

Tcer.my tidak memiliki bahan-bahan yang dikongsikan sama ada soalan, nota, dan sebagainya sebaliknya ianya di kumpulkan dari pelbagai group Facebook, Scribd, Slideshare dan dari rakan-rakan guru yang menghantarkan email kepada kami untuk berkongsi bahan mereka.

Usaha murni Tcer.my ini mohon di sokong kerana kami telah banyak mendapat FEEDBACK POSITIF terutama dari guru-guru dan ibu bapa yang mudah memperoleh bahan disini. Segala hak cipta bahan di dalam Tcer.my ini adalah bukan hak cipta (hak milik) kami. Begitu juga kredibiliti, kesahan, kesahihan,bahan yang dikongsikan di sini tidak dapat dibuktikan atau di sahkan kerana tcer.my hanya menyusun dan menghimpunkannya bagi memudahkan semua pihak mendapatkan bahan yang di cari.

Penafian Semua Hak Cipta & Mengganggu Gugat Urusan Rasmi

Mohon semua guru, ibubapa, pelajar dan orang ramai menyokong penuh tcer.my agar lebih banyak bahan dapat dikongsikan. Kami tiada niat dan tiada kepentingan dalam memanipulasi info-info awam yang dibekalkan oleh mana-mana pihak.

Penafian 1

Tujuan utama kami sekadar berkongsi info yang kami perolehi dari sumber yang kami rasakan boleh dipercayai sahaja. Terima kasih.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More