Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Balai Seni Negara

Jawatan kosong di Balai Seni Negara kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Balai Seni Negara seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Kurator
  2. Penolong Pegawai teknologi Maklumat
  3. Juruteknik komputer
  4. Pembantu tadbir
  • Nama Majikan : Balai Seni Negara
  • Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
  • Tarikh Tutup Permohonan : 20 April 2021

Jawatan kosong di Balai Seni Negara

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Lembaga Pembangunan Seni Visual Negara (LPSVN).

Hanya permohonan yang dibuat memalui sistem permohonan dalam talian LPSVN (https://www.artgallery.gov.my) akan diproses.

Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran pasport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di Balai Seni Negara 1

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Balai Seni Negara memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Permohonan sekolah intergrasi rendah agama jawi 2022

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More