Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan mac

Jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan mac kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan mac seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

 1. Jurutera (Mekanikal) Gred J41
 2. Pegawai Penilaian Gred W41
 3. Pegawai Kawalan Alam Sekitar Gred C41
 4. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa Gred JA29
 5. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran Gred U29
 6. Penolong Pegawai Belia Dan Sukan Gred S29
 7. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
 8. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S19
 9. Pembantu Kemahiran (Pendawai Alat Elektrik) Gred H19
 10. Pembantu Awam Gred H11
 • Nama Majikan : Dewan Bandaraya Kuala Lumpur
 • Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
 • Tarikh Tutup Permohonan : 20 Mac 2021

Jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan mac

Syarat Permohonan

Calon yang berminat untuk mengisi jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan Mac hendaklah warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 ke atas dari tasrikh tutup iklan jawatan.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

 

Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan Mac boleh didapati dengan melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ONLINE SAHAJA dengan menggunakan Sistem Recruiting DBKL .

Calon yang mempunyai Ijazah, Diploma dan Sijil dari institusi pengajian tinggi hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web https://app.mohe.gov.my/iktiraf/semakan.php atau http://www2.mqa.gov.my/mqr/

Calon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Ijazah, Diploma, STPM, STAM, Sijil Matrikulasi, SPM dan Sijil-sijil bagi jawatan berkaitan atau resume sehingga dihubungi untuk temu duga.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan mac 1

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur pada bulan Mac memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Info terkini Covid 19 di Malaysia

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More