Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD

Jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

 1. Assembly & Installation TechniciaL
 2. ELECTRICAL DESIGN ENGINEER
 3. Project Engineer
 4. Product Quality Engineer
 5. Buyer
 6. QA Inspector
 7. Vision Engineer
 8. Mechanical Design Engineer
 9. Software Engineer
 10. Senior Mechanical Design Engineer
 11. Senior Software Engineer
  .
 • Nama Majikan : GREATECH INTEGRATION SDN BHD
 • Lokasi Kekosongan: PULAU PINANG
 • Tarikh Tutup Permohonan : 25 MARCH 2021

Jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD

Syarat Permohonan

Calon hendaklah warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 tahun ke atas dari tarikh tutup iklan jawatan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonan perlu dilakukan mengikut arahan rasmi majikan yang dikemaskini sepenuhnya melalui pautan di bawah. Sila patuhi arahan-arahan yang dinyatakan melalui laman tersebut.

Setiap butiran maklumat yang diberikan dan dihantar oleh pemohon akan digunakan untuk tujuan pengambilan dan pemilihan calon pekerja bagi setiap jawatan yang diiklankan sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.

Mana-mana pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini adalah dianggap sebagai tidak berjaya.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD 1

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di GREATECH INTEGRATION SDN BHD memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan kosong di institut perubatan respiratori

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More