Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Institut Koperasi Malaysia (IKKM)

Jawatan kosong di Institut Koperasi Malaysia (IKKM) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Institut Koperasi Malaysia (IKKM) seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Pegawai Latihan
  2. Penolong Pegawai Tadbir
  3. Pembantu tadbir
  • Nama Majikan : Institut Koperasi Malaysia (IKKM)
  • Lokasi Kekosongan: Selangor
  • Tarikh Tutup Permohonan : 15 April 2021

Jawatan kosong di Institut Koperasi Malaysia (IKKM)

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Satu salinan borang sahaja yang perludisi bagi setiap jawatan yang dimohon.

Pegawai Kerajaan,Badan-badan Berkanun dan kuasa-kuasa Termpatan yang sedang berkhidmat mestilah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan rnengikut Perintah Am Bab A dan melampirkan salinan kenyataan perkhidmatan yang kemas kini serta laporan Penilalan Prestasiyang terbaru.

Satu salinan sljll-sijilpersekolahan,kad pengenalan yang disahkanserta surat-suratperakuan yang lain hendaklah disertakan.

Borang yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada  : Ketua Pengarah, lnstitut Koperasi Malaysia,  103 Jalan Templer, Peti Surat 60, 46700 Petaling Jaya, 

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

jawatan kosong

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Institut Koperasi Malaysia (IKKM) memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan Kosong Di Toyota

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More