Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Banyak Jawatan Kosong Di LPPKN 2023

Jawatan Kosong Di LPPKN 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di LPPKN 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di LPPKN 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

 1. Jururawat Gred U29
 2. Pegawai Tadbir Gred N41
 3. Penolong Jurutera Gred JA29
 4. Pemandu Kenderaan Gred H11
 5. Perangkawan Gred E41
 6. Pegawai Psikologi Gred S41
 7. Juruteknologi Makmal Perubatan Gred U29
 8. Penolong Pegawai Farmasi Gred U29
 • Tarikh Tutup Permohonan: 25 Jun 2023 (Ahad)
 • Majikan: Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN)

Syarat/Kelayakan Permohonan

Calon lantikan Jawatan Kosong Di LPPKN 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

 1. Warganegara Malaysia.
 2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
 3. Syarat kelayakan yang lebih terperinci dan mengikut jawatan boleh dapatkan pada IKLAN PENUH PERMOHONAN jawatan kosong.

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara dalam talian (online) melalui portal MyFutureJobs dan bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di LPPKN 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di LPPKN 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di FAMA 2023, Jawatan Kosong Di SPAJ 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di LPPKN 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More