Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Majlis Keselamatan Negara

Jawatan kosong di Majlis Keselamatan Negara kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Majlis Keselamatan Negara seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Artis Budaya
  • Nama Majikan : Majlis Keselamatan Negara
  • Lokasi Kekosongan: Sarawak
  • Tarikh Tutup Permohonan : 30 April 2021

Jawatan kosong di Majlis Keselamatan Negara

Syarat Permohonan

Calon mestilah warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang darin 18 tahun ke atas dari tarikh tutup iklan. Mempunyai bakat dalam bidang nyanyian, menari dan berperwatakan menarik.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Calon yang berminat boleh megemukakan rasume, Salinan Kad pengenalan, SIjil SPM, Siji Berkaitan dan 4 Video (3 video nyanyian berlainan genre dan 1 video mempromosikan rasume)

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di Majlis Keselamatan Negara 1

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Majlis keselamatan Negara memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan Kosong Di suruhanjaya Sekuriti Malaysia

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More