Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Jawatan Kosong Di MARA 2023

Jawatan Kosong Di MARA 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di MARA 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di MARA 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

 1. Pegawai Teknikal
 2. Penolong Pegawai Teknikal
 • Tarikh Tutup Permohonan: 26 Mei 2023 (Jumaat)
 • Majikan: FITEC MARA
 • Status Lantikan: Kontrak
 • Skim Gaji: Gaji & Elaun

Syarat/Kelayakan Permohonan

Syarat-syarat kelayakan Jawatan Kosong Di MARA 2023 mengikut jawatan adalah seperti ketetapan yang berikut.

Jawatan Pegawai Teknikal

 1. Warganegara Malaysia.
 2. Memiliki Ijazah Sarjana Muda dari institusi yang diiktiraf. Keutamaan kepada calon yang mempunyai kelayakan dalam bidang ijazah teknologi perabot / kejuruteraan mekanikal / rekabentuk dalaman.
 3. Minimum 2 tahun pengalaman bekerja. Keutamaan diberikan kepada calon yang mempunyai pengetahuan / pengalaman dalam pengeluaran, reka bentuk dan pasaran industri perabot.
 4. Mempunyai kebolehan menggunakan Microsoft Office dan perisian lain yang bersesuaian.

Jawatan Penolong Pegawai Teknikal

 1. Warganegara Malaysia.
 2. Memiliki Diploma atau Sijil Kemahiran dalam bidang rekabentuk dan pembuatan perabot.
 3. Minimum 5 tahun pengalaman bekerja. Keutamaan diberikan kepada calon yang mempunyai pengetahuan / pengalaman dalam pengeluaran, reka bentuk dan pasaran industri perabot.
 4. Mempunyai kebolehan menggunakan Microsoft Office dan perisian lain yang bersesuaian.

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat boleh membuat permohonan dengan menghantar resume / CV yang lengkap beserta nombor telefon, gambar berukuran passport, dan gaji dimohon kepada alamat e-mel [email protected].

Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di MARA 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di MARA 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di Yayasan FELDA 2023, Jawatan Kosong Di KWAP 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di MARA 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More