Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan 12 Kekosongan Jawatan Kosong Di MPM 2023

Jawatan Kosong Di MPM 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di MPM 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di MPM 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

Pekerja Sambilan Harian (PSH)
  • Tarikh Tutup Permohonan: 13 Ogos 2023 (Ahad)
  • Badan Berkanun: Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) Kementerian Pendidikan Malaysia
  • Lokasi Penempatan: Majlis Peperiksaan Malaysia, Persiaran 1, Bandar Baru Selayang, Selangor
  • Jumlah Kekosongan: 12
  • Tempoh Diperlukan: 20 September hingga 13 Oktober 2023
  • Gaji Dan Elaun: RM54 (Sehari)

Syarat/Kelayakan Permohonan

Calon lantikan Jawatan Kosong Di MPM 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

  1. Warganegara Malaysia.
  2. Berumur tidak melebihi dari 35 tahun.
  3. Memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) iaitu sekurang-kurangnya lulus 6 mata pelajaran, termasuk 2 kepujian (Bahasa Malaysia dan mana-mana 1 mata pelajaran lain).

Cara Memohon

Permohon hendaklah mengisi borang permohonan secara dalam talian (online) di ePerjawatan MPM sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Permohonan yang lewat atau tidak mengikut peraturan akan ditolak. Permohonan dianggap tidak berjaya sekiranya tidak dihubungi dalam tempoh 7 hari dari tarikh iklan ditutup.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di MPM 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di MPM 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di KEDA 2023, Jawatan Kosong Di DUBBM 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di MPM 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More