Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Parlimen Malaysia

Jawatan kosong di Parlimen Malaysia kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Parlimen Malaysia seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Bantara mesyuarat
  • Nama Majikan : Parlimen Malaysia
  • Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
  • Tarikh Tutup Permohonan : 7 Mei 2021

Jawatan kosong di Parlimen Malaysia

Jawatan kosong di Parlimen Malaysia

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonan hendaklah dibuat menggunakan Borang Permohonan yang boleh dimuat turun secara onlinedi Portal Parlimen Malaysia (www .parlimen.gov.my).

Permohonandaripada pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut peraturan 17 Bab ‘A’ Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan) 2012.

Borang permohonan yang lengkap hendaklah disertakan satu (1) keping gambar terbaru berukuran pasport (tidak dikembalikan).

Resume, salinan Sijil Kelahiran, Salinan MyKad, salinan Kelulusan Akademik salinan Perakuan Perkhidmatan Pegawai terdahulu dan salinan Sijil Berhenti Sekolah serta dokumen sokongan yang berkaitan.

Semua salinan dokumen tersebut hendaklah ditandatangani dan diperakui sah oleh Pegawai Kerajaan dari Kumpulan Pengurusan dan Profesional (Gred 41 ke atas).

Borang permohonan yang lengkap per1u dihantar ke alamat seperti berikut:

KETUA PENTADBIR PARLIMEN MALAYSIA BANGUNAN PARLIMEN

ARAS 4, BLOK AHLI PARLIMEN DAN PENTADBIRAN JALAN PARLIMEN

50680 KUALA LUMPUR

(U.P:SEKSYEN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA DAN INOVASI)

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

jawatan kosong

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Parlimen Malaysia memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan Kosong Di Hospital Universiti Malaysia Sabah

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More