Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Seluruh Malaysia Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023

Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

PEGAWAI EKSEKUTIF GRED 19

  • Tarikh Tutup Permohonan: 27 Oktober 2023 (Jumaat)
  • Jabatan / Kementerian: Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)
  • Taraf Jawatan: Tetap / Kontrak
  • Lingkungan Gaji: RM2,200.00 – RM12,300.00

Syarat/Kelayakan Permohonan

Calon lantikan Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

  1. Warganegara Malaysia.
  2. Umur calon mestilah tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan.
  3. Memiliki Diploma yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Institusi-institusi Pengajian Tinggi Tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  4. Memiliki kepujian Bahasa Malaysia (termasuk Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  5. Bagi anggota yang sedang berkhidmat dalam Gred 16 atau Gred 18 hendaklah memenuhi Syarat Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) seperti berikut:

(a) Disahkan dalam perkhidmatan Gred 16 atau Gred 18.

(b) Memenuhi tempoh perkhidmatan sekurang-kurangnya 2 tahun dalam Gred 16 atau Gred 18.

(c) Lulus peperiksaan atau kursus yang ditetapkan bagi jawatan berkenaan.

(d) Memiliki sijil dari badan professional/ikhtisas yang diiktiraf oleh Kerajaan sekiranya disyaratkan bagi jawatan yang berkaitan selaras dengan fungsi jawatan.

(e) Mencapai tahap prestasi yang ditetapkan.

(f) Memenuhi kompetensi dan potensi yang ditetapkan.

Cara Memohon

Permohonan Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 ini hendaklah dibuat melalui MyCareer PERKESO secara atas talian (online) sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di UTM Oktober 2023, Jawatan Kosong Di SWCorp Oktober 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More