Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Di PTPTN 2023

Jawatan Kosong Di PTPTN 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di PTPTN 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di PTPTN 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

  1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
  2. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  • Tarikh Tutup Permohonan: 20 April 2023 (Khamis)
  • Nama Majikan: Perbadanan Tabung Tinggi Nasional (PTPTN)
  • Penempatan: Ibu Pejabat PTPTN, Kuala Lumpur
  • Status Pelantikan: Tetap/Kontrak

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Sukacita dimaklumkan bahawa Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), sebuah organisasi yang bertanggungjawab memberi pinjaman kepada pelajar Institusi Pendidikan Tinggi yang layak dan menerima deposit di bawah Skim Simpanan Pendidikan Nasional (Simpan SSPN), mempelawa calon-calon

  • Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan
  • Berumur 18 tahun pada tarikh tutup permohonan
  • Syarat-syarat mengikut jawatan boleh merujuk pada iklan penuh permohonan

untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap/kontrak seperti yang ditawarkan.

Cara Memohon

Sekiranya anda berminat untuk mengisi kekosongan Jawatan Kosong Di PTPTN 2023 ini, permohonan perlu dibuat secara dalam talian (online) pada BORANG PERMOHONAN JAWATAN dan pada ruangan Jawatan/Gred, anda dikehendaki memasuki jawatan yang ingin dimohon mengikut hebahan iklan kekosongan jawatan.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di PTPTN 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di PTPTN 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di Jabatan Perkhidmatan Veterinar 2023, Jawatan Kosong Di Petronas 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di PTPTN 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More