Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Pembantu Tadbir
  • Nama Majikan : Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)
  • Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur 
  • Tarikh Tutup Permohonan : 9 April 2021

Jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Syarat Permohonan

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :
(a) Warganegara Malaysia;
(b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
(c) Memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada
peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/ Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan;

Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan pada Gred N19 : RM1,352.00) atau

Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred N19 : RM1,408.40)

Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred N19 : RM1,464.80)

Cara membuat permohonan

Pemohon yang berminat hendaklah mengemukakan resume lengkap, salinan kad pengenalan, salinan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan salinan sijil akademik berkaitan. Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan secara emel kepada [email protected] dan ‘cc’ kepada [email protected].

Calon-calon yang disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk ujian/temuduga.

Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) 1

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan Kosong Di Yayasan Angkasa

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More