Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM)

Jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) seperti dibawah:

Jawatan Kosong

  1. Pegawai Eksekutif
  • Nama Majikan : Universiti Putra Malaysia
  • Lokasi Kekosongan: Selangor
  • Tarikh Tutup Permohonan : 25 Mac 2021

Jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM)

Jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM)

 

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonan hendaklah dibuat di atas Borang Permohonan Jawatan Kumpulan Pengurusan danProfesional (Kod Dokumen: SOK/BUM/BR03/JAWATAN 02) yang boleh dicapai di laman sesawang Pejabat Pendaftar UPM di https://pendaftar.upm.edu.my/. Borang permohonan yang telah lengkap berserta sijil yang telah disahkan hendaklah dihantar kepada :

Pejabat Am Dekan
Fakulti Perubatan Veterinar
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor D. Ehsan

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM)  memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Jawatan Kosong Di MRCB

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More