Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Tetap Banyak Jawatan Kosong Di UPSI 2023

Jawatan Kosong Di UPSI 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di UPSI 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di UPSI 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

 1. Penerbit Rancangan B19
  • Jadual Gaji: RM1,360 -RM4,032
 2. Pereka (Seni) B19
  • Jadual Gaji: RM1,360 -RM4,032
 3. Pembantu Tadbir (Perkeranian Dan Operasi) Bidang Kebudayaan N19
  • Jadual Gaji: RM1,352 – RM4,003
 4. Pemandu Kenderaan H11
  • Jadual Gaji: RM1,218 – RM2,939
 5. Pengawal Keselamatan KP11
  • Jadual Gaji: RM1,205 – RM2,939
 • Tarikh Tutup Permohonan: 16 Mei 2023 (Selasa)
 • Lokasi Penempatan: Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)
 • Taraf Lantikan: Tetap

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Calon-calon lantikan Jawatan Kosong Di UPSI 2023 adalah:

  1. Warganegara Malaysia
  2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  3. Syarat-syarat khusus mengikut jawatan boleh dilihat pada iklan penuh permohonan

Cara Memohon

Pemohon perlu mendaftar dan mempunyai akaun dengan Online Job Application UPSI (myjobs.upsi.edu.my) dan untuk permohonan jawatan kali kedua dan seterusnya, pemohon tidak perlu mendaftar semula atau mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.

Permohonan secara atas talian perlu diisi dengan lengkap kerana permohonan Jawatan Kosong Di UPSI 2023 akan diproses menggunakan permohonan atas talian ini. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak dan tidak akan diproses.

Permohonan adalah terbatal sekiranya didapati pemohon memberikan maklumat yang tidak benar.

Setelah permohonan lengkap diisi, sila cetak dan pastikan gambar berjaya dimuat naik / dilekatkan dan sila sertakan salinan dokumen / sijil yang telah disahkan oleh Pegawai Kerajaaan Gred 41 dan ke atas seperti berikut:

 1.  Kad Pengenalan
 2. Ijazah Sarjana Muda / Diploma (jika berkaitan)
 3. Transkrip Akademik (jika berkaitan)
 4. Sijil Matrikulasi KPM/STPM/STAM/SPM/SPVM/SPMV/SVM/SKM/PT3/PMR/SRP atau setaraf (jika berkaitan)
 5. Sijil Kokurikulum
 6. Lain-lain dokumen yang berkaitan

dan seterusnya perlu dihantarkan ke alamat yang tertulis di bawah dan bukan di e-mel.

Pemohon yang terdiri daripada warga UPSI (kakitangan bertaraf tetap / kontrak / sementara / sambilan) perlu menghantar permohonan bersama surat iringan kepada Unit Perjawatan, Bahagian Sumber Manusia (BSM) melalui Ketua Pusat Tanggungjawab (PTj).

Pemohon perlu menyemak dari semasa ke semasa pengumuman yang dibuat di bahagian Semak Permohonan di myjobs.upsi.edu.my untuk mengetahui status terkini permohonan. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya disebabkan pemohon tidak menyemak status permohonan secara dalam talian di ruangan tersebut.

Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara dalam talian ini akan menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dengan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.

Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Sila hantarkan permohonan ke:

      Unit Perjawatan
Bahagian Sumber Manusia
Universiti Pendidikan Sultan Idris
35900 Tanjung Malim, Perak

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di UPSI 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di UPSI 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di Hospital Kerajaan 2023, Jawatan Kosong Di PETRONAS 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di UPSI 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More