Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Di UTeM 2023

Jawatan Kosong Di UTeM 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di UTeM 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di UTeM 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

 1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
 2. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRD L41
 3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41
 4. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
 5. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
 6. PEMBANTU TADBIR N19
 7. PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11
 8. PEMANDU KENDERAAN GRED H11
 • Tarikh Tutup Permohonan: 1 Mei 2023 (Isnin)
 • Lokasi: Melaka
 • Sektor: Kerajaan
 • Gaji: RM1,264.15 – RM9,546.00
 • Kelulusan Minimum: Ijazah / Diploma / SPM / STPM / PT3 / PMR / Kelayakan Professional yang diiktiraf
 • Status Pelantikan: Tetap / Kontrak

Syarat/Kelayakan Permohonan

Syarat-syarat kelayakan Jawatan Kosong Di UTeM 2023 ini adalah seperti yang berikut:

 • Warganegara Malaysia
 • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan hebahan kekosongan jawatan
 • Syarat-syarat khusus mengikut jawatan boleh dilihat pada iklan penuh permohonan

Calon-calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di atas sangat dialu-alukan untuk mengisi kekosongan jawatan tersebut.

Cara Memohon

Permohonan Jawatan Kosong Di UTeM 2023 ini adalah secara dalam talian (online) melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di UTeM.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak UTeM sebelum / pada tarikh tutup permohonan. Selepas daripada tarikh tersebut, permohonan anda tidak akan diterima.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di UTeM 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di UTeM 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di Dewan Bahasa Dan Pustaka 2023, Jawatan Kosong Di UIAM 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di UTeM 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More