Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023

Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

Eksekutif (Gred Y21)

  • Tarikh Tutup Permohonan: 6 Oktober 2023 (Jumaat)
  • Lokasi Penempatan: Ibu Pejabat Yayasan Pelajaran MARA (YPM), Kuala Lumpur
  • Taraf Jawatan: Tetap / Kontrak
  • Kumpulan Perkhidmatan: Pengurusan & Profesional
  • Jumlah Kekosongan: 3
  • Jadual Gaji: Gred Y21: T1 RM2,422.44 – T26 RM9,546.00

Syarat/Kelayakan Permohonan

Calon lantikan Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

  1. Warganegara Malaysia (Bumiputera).
  2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
  3. Syarat-syarat kelayakan akademik mengikut jawatan yang lebih terperinci boleh didapati dibawah.

Jawatan Eksekutif (Gred Y21)

Calon bagi lantikan Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

(a) Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; dan

(b) Kepujian Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan; atau

(c) Pegawai yang sedang menyandang Gred Y18 lantikan tetap dan telah disahkan dalam jawatan melebihi 3 tahun atau Pegawai yang sedang menyandang Gred Y17 lantikan tetap dan telah disahkan dalam jawatan melebihi 5 tahun.

Cara Memohon

Surat permohonan hendaklah melalui Pengurus / Ketua Bahagian / Ketua Seksyen masing-masing. Sertakan Resume bersama salinan kad pengenalan, sijil-sijil akademik dan dokumen-dokumen yang berkaitan.

Permohonan yang lewat diterima atau tidak mematuhi peraturan yang dinyatakan akan ditolak. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di MPS 2023, Jawatan Kosong PENSYARAH 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di YPM Oktober 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More