Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Guru MRSM (Maktab Rendah Sains Mara) Kedah

Jawatan Kosong Guru MRSM (Maktab Rendah Sains Mara Kedah) ini adalah khas untuk ambilan tahun 2021. Peluang ini terbuka kepada anda yang berkelayakan dan berjiwa pendidik. Bagi yang berminat bolehlah mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Guru MRSM (Maktab Rendah Sains Mara)

Majlis Amanah Rakyat atau lebih dikenali sebagai MARA adalah organisasi amanah yang unggul dan diberkati untuk mengangkat martabat bangsa.

Maklumat Jawatan Yang Ditawarkan

  • Jawatan : Guru Biologi Gred DC 41
  • Tarikh Tutup : 1 Februari
  • Gaji : RM100.00 Sehari
  • Kumpulan : Perkhidmatan Pengurusan & Profesional

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Syarat Permohonan Seperti Dibawah:

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Guru Maktab Rendah Sains Mara MRSM Kedah ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Guru MRSM (Maktab Rendah Sains Mara) Kedah 1

(pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat jawatan-jawatan yang telah ditawarkan)

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More