Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Terkini!!! Jawatan Kosong J&T Express Malaysia Januari 2021

Jawatan Kosong J&T Express kini membuka jawatan kosong kepada mereka yang berminat dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan. Hanya untuk warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 tahun ke atas.

Isi Kandungan

JAWATAN KOSONG YANG DIPERLUKAN

  • Pelbagai Jawatan
  • Pelbagai Negeri
  • Kelayakan Minima : SPM & Diploma/ Ijazah
  • Gaji Minima RM2k – RM8k

Syarat Asas Permohonan

  1. Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  2. Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan seperti berikut

Cara Untuk Memohon

Untuk memohon jawatan di J&T Express anda hendaklah membuat permohonan secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami berikan seperti dibawah.

SILA >>KLIK DISINI<< UNTUK MEMOHON

(pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat jawatan-jawatan yang telah ditawarkan)

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More