Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Kerajaan | Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9)

Jawatan Kosong Kerajaan Melalui Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) ini adalah khas untuk mereka yang layak dimana antara syarat umum ialah pemohon mestilah Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Bagi yang berminat bolehlah mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut:

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Kerajaan Yang Ditawarkan :

1.Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41

2.Penolong Pegawai Perhubungan Perusahaan Gred S29

3.Penolong Jurutera Gred JA29 (Elektrik)

Maklumat Ringkas:

Tarikh tutup permohonan :Januari 2021
Lokasi :Pelbagai Negeri
Sektor :Kerajaan
Kelulusan Minimum : Ijazah, Diploma/STPM
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon:

  • Permohonan adalah secara online melalui portal permohonan kerja di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPAM)
  • Untuk memohon sila daftar masuk (login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, sila daftar terlebih dahulu.

Syarat Permohonan:

  • Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda.
  • Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

SILA >>KLIK DISINI<< UNTUK MEMOHON

jawatan kosong KERAJAAN

Maklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More