Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Polis Diraja Malaysia (PDRM) | Tutup 30 April 2021

Jawatan Kosong Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini adalah khas untuk mereka yang layak dimana antara syarat umum ialah pemohon mestilah Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Bagi yang berminat bolehlah mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut:

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Polis Yang Ditawarkan:

  1. Inspektor Gred YP1 (Lelaki/Wanita)
  2. Konstabel Orang Asli YA1 (Lelaki/Wanita)

Maklumat Ringkas:

  • Tarikh tutup permohonan :30 April 2021
  • Lokasi : Pelbagai Negeri
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum :Ijazah dan SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL
  • Status Pelantikan :Tetap/kontrak
jawatan kosong polis

Cara Memohon Seperti Berikut:

  • Tempoh permohonan jawatan Inspektor & Konstabel Orang Asli dilanjutkan sehingga 30 April 2021.
  • Sila hubungi pejabat JAKOA Negeri dan Daerah berdekatan.

 

Syarat Permohonan Seperti Dibawah:

jawatan kosong polis

jawatan kosong polis

jawatan kosong polis

Mohon perhatian, iklan kerja kosong di Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

SILA >>KLIK DISINI<< UNTUK MAKLUMAT LANJUT

(pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat jawatan-jawatan yang telah ditawarkan)

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More