Sumber Rujukan Globalisasi Anda

5 Kekosongan Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023

Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023

Maklumat Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

Asst Mgr Resident Engineer
 • Tarikh Tutup Permohonan: 15 November 2023 (Rabu)
 • Syarikat: TM Technology Services SB
 • Lokasi Penempatan: Telekom Malaysia (TM) Seluruh Negara
 • Taraf Jawatan: Kontrak
 • Pekerjaan : Kontrak – Projek
 • Jenis Jawatan: Eksekutif
 • Jumlah Kekosongan: 5

Syarat/Kelayakan Permohonan

Calon lantikan Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

 1. Warganegara Malaysia.
 2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.
 3. Pendidikan dalam Ijazah (Ijazah dalam kejuruteraan elektrik / kejuruteraan komunikasi / sains komputer atau teknologi maklumat atau setaraf).
 4. Minimum 2 tahun pengalaman dalam Industri Telekomunikasi – kelebihan dengan pengalaman dalam kerja bidang kejuruteraan atau teknologi ICT.

Cara Memohon

Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023
Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023

Permohonan boleh dibuat pada Careers@TM sebelum tarikh tutup permohonan, iaitu 15 November 2023.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di LAKMNS November 2023, Jawatan Kosong Di MAIM November 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Telekom Malaysia November 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More