Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)|

Kerja Kosong di Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

 • Jawatan: pembantu Antidadah Gred S19
 • Kekosongan: 39 (Simpanan:40)
 • Lokasi: Seluruh Malaysia
 • Kelayakan minima: SPM
 • Gaji:  RM 1,352.00 – RM 4,003.00

kerja kosong di agensi antidadah kebangsaan (AADK)

Syarat/Kelayakan Permohonan

 1. Warganegara Malaysia
 2. Berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan
 3. Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  (Gaji permulaan pada Gred S19: RM1,352.00)
  atau
 4. SPM atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  (Gaji permulaan pada Gred S19: RM1,408.40)
  atau
 5. SPM atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta SKM Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred S19: RM1,464.80)

kerja kosong di agensi antidadah kebangsaan (AADK)

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Maklumat syarat lantikan/ gaji/ tugas-tugas jawatan di pautan berikut:

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Untuk memohon, sila klik pautan Borang SPA9 di bawah :

>> BORANG SPA9

Mohon perhatian, iklan kerja kosong di Agensi Antidadah kebangsaan (AADK)  ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkinidi Malaysia, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More