Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit (AKPK)

Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit (AKPK)  kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

1.Temporary Clerk

2.Credit Counsellor

3.Manager’ Custumer Experience

 •            Gaji: Tidak Dinyatakan
 •            Lokasi: Seluruh Malaysia
 •          Tarikh Tutup: Tidak Dinyatakan

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Antara syarat kelayakan untuk mengisi Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit (AKPK) adalah ;

 • warganegara Malaysia
 • Berumur tidak kurang dari 21 tahun pada tarikh tutup iklan
 • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
 • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • diploma dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit

Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit

Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong Di Agensi Kaunseling Pengurusan Kredit (AKPK) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong Di Bank Islam Berhad Malaysia Dan Kerja Kosong Di Indah Water Konsortium sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

 1. Menyediakan Resume Lengkap
 2. Berpakaian Kemas

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More