Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Felcra

Kerja Kosong di Felcra kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

1.Penolong Eksekutif Teknikal Binaan

          ·        Gaji: Tidak Dinyatakan

          ·        Lokasi: Tidak Dinyatakan

          ·        Tarikh Tutup: 23 Mac 2022

 

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Antara syarat kelayakan untuk mengisi Kerja Kosong di Felcra adalah ;

  • warganegara Malaysia
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
  • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
  • diploma dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
  • Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Surat permohonan ke FELCRA Berhad Wilayah Johor dan bersama-sama dengan resume, satu salinan kad pengenalan, salinan sijil-sijil berkaitan dan lain-lain dokumen sokongan yang telah disahkan, berserta gambar berukuran passport yang terkini.
Surat permohonan ke FELCRA Berhad Wilayah Johor dan dokumen-dokumen tersebut hendaklah diubah kepada bentuk Portable Document Format (PDF) dan soft copy dihantar ke alamat emel [email protected]

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Kerja Kosong di Felcra

Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong di Felcra ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong dI kementerian Belia Dan Sukan (KBS), Kerja Kosong di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Perlis (JAIPS), sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Bagaimanakah cara untuk memohon kerja secara online?

Sebelum memohon Kerja secara online pemohon perlulah meyediakan beberapa perkara antaranya adalah

  1. Meyediakan Resume
  2. Cukup Syarat lantikan
  3. Rangkaian Internat Yang Pantas

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda .

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More