Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Institut Integriti Malaysia (IIM)

Kerja Kosong di Institut Integriti Malaysia kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

1.Pemandu Kenderaan/Pembantu Am/Pembantu Operasi

2.Pereka Grafik Merangkap Jurukamera

3.Pegawai Sistem Maklumat

4.Pegawai Penyelidik Kanan

5.Konsultan Latihan

6.Konsultan

7.Pegawai Perolehan

  • Tarikh tutup permohonan : 16 Oktober 2022
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : PMR/Diploma/Ijazah
  • Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Mohon perhatian, iklan kerja kosong di Institut Integriti Malaysia ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

kerja kosong di institut integriti malaysia

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini , sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More