Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia

Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

Juruteknik Komputer 

          ·        Gaji: RM 1620.00

          ·        Lokasi: Pahang, Kedah, Johor

          ·        Tarikh Tutup: 22 Julai 2021


Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Warganegara Malaysia
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan

1.Juruteknik Komputer  

Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN

Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia

Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia


Mohon perhatian, iklan kerja kosong di Institut Koperasi Malaysia ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

jawatan kosong

 

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Ksoong di Honda Malaysia Sdn Bhd , Kerja Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) dan Kerja Kosong di Celcom Axiata Berhad. Sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

1. Ambil masa seketika untuk menjawab setiap soalan

2.Memandang tepat ke mata dan wajah penemuduga apabila menjawab soalan

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More