Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN)

Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

1.Guru Tabika 2.Penolong Guru Tabika

          ·        Gaji: RM 1439.00

          ·        Lokasi: Pahang

          ·        Tarikh Tutup: 21 Oktober 2021

Syarat/Kelayakan Permohonan

Antara syarat kelayakan untuk mengisi Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN) adalah ;

  • warganegara Malaysia
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
  • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
  • diploma dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
  • Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN) Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN)

Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN) Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN)

Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong di Jabatan Perpaduan Negara Dan Intergrasi Nasional (JPNIN) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja kosong di RISDA, kerja kosong di KIAS, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Bagaimanakah cara untuk memohon kerja secara online?

Sebelum memohon Kerja secara online pemohon perlulah meyediakan beberapa perkara antaranya adalah

  1. Meyediakan Resume
  2. Cukup Syarat lantikan
  3. Rangkaian Internat Yang Pantas

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda.