Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong Di Khazanah Graduate Trainee Progarammes (KGTP)

Kerja Kosong Di Khazanah Graduate Trainee Progarammes (KGTP) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

1.Khazanah Graduet Trainee
 •          Gaji: Tidak Dinyatakan
 •           Lokasi: Seluruh Malaysia
 •           Tarikh Tutup: 31 Januari 2022

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Antara syarat kelayakan untuk mengisi Kerja Kosong Di Khazanah Graduate Trainee Progarammes (KGTP)  adalah ;

 • warganegara Malaysia
 • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
 • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
 • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • diploma dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN
Kerja Kosong Di Khazanah Graduate Trainee Progarammes (KGTP)

Mohon perhatian, Kerja Kosong Di Khazanah Graduate Trainee Progarammes (KGTP) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong Di MyAngkasa Amanah Berhad Dan Kerja Kosong Di MARDI sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

 1. Menyediakan Resume Lengkap
 2. Cukup Syarat Lantikan

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.