Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor

Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

1.Penolong Pegawai Undang-Undang 

2.Penolong Juruukur Bahan

3. Penolong Jurutera

4.Pembantu Penguatkuasa

5.Pembantu Awam

6.Pemandu Kenderaan

 •        Gaji: Tidak Dinyatakan 
 •         Lokasi: Selangor
 •       Tarikh Tutup: 28 Februari 2022

Syarat/Kelayakan Permohonan 

Antara syarat kelayakan untuk mengisi Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor adalah ;

 • warganegara Malaysia
 • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
 • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
 • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • diploma dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
 • Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor

Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor

Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong Di Lembaga Urus Air Selangor ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong Di Tekun Nasional Dan Kerja Kosong Di Telekom Malaysia (TM) sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

 1. Menyediakan Resume Lengkap
 2. Cukup Syarat Lantikan

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More