Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong Di Pusat Kembangan Pendidikan UKM

Kerja Kosong Di Pusat Kembangan Pendidikan UKM kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi Kerja Kosong Di Pusat Kembangan Pendidikan UKM seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

Pegawai Tadbir 

          ·        Lokasi: Kajang,Bangi,Serdang

          ·       Tarikh Tutup: Tidak Dinyatakan 

         

 

Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Memiliki Ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Calon hendaklah memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “Mohon Disini” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

>>>Iklan Penuh Permohonan

Kerja Kosong Di Pusat Kembangan Pendidikan UKM

Mohon perhatian, iklan Kerja kosong Di Pusat Kembangan Pendidikan UKM ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

jawatan kosong

 

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Permohonan & Semakan Pengambilan Khas Guru Gred DG41 ,Kerja Kosong Di Gamuda Berhad dan Kerja Kosong Di Jabatan Komunikasi Komuniti sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

1. Berpakaian Kemas Dan Formal

2.Memastikan Peruturan Lancar Dan Mudah Difahami

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More