Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd

Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Maklumat

 Info Lanjut 

 Juruteknik CEST

 • Lokasi : Shah Alam / Subang
 • Tarikh Tutup :Tidak Dinyatakan 

 Auditor

 • Lokasi : Shah Alam / Subang 
•Tarikh Tutup :Tidak Dinyatakan 

 Auditor SVC

 • Lokasi : Shah Alam / Subang
 •Tarikh Tutup :Tidak Dinyatakan

 

Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Warganegara Malaysia

1. Juruteknik CEST

Diploma / Sijil Politeknik Kimia / Mekanikal (Bahan / Tekstil) / MLVK (Lanjutan) dalam bidang yang berkaitan. Pengalaman dalam bidang pengujian Tekstil diberi keutamaan

2. Auditor 

Memiliki Ijazah dalam bidang Bio-Perubatan / Sains Bahan / Kejuruteraan Mekanikal atau Elektrik dengan minimum 4 tahun pengalaman bekerja di Jaminan Kualiti / Kawalan Mutu / R&D Peranti Perubatan.

3.Auditor SVC

Memiliki Ijazah dalam bidang Kejuruteraan atau Sains atau Pentadbiran Perniagaan atau bidang yang berkaitan ditentukan dengan minimum 4 tahun pengalaman bekerja dalam bidang yang berkaitan. Calon dengan kelayakan pascasiswazah / profesional akan mempunyai kelebihan tambahan

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd , sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN

Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd

Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS), Kerja Kosong di Gardenja Bakeries Sdn Bhd,Kerja Kosong di Pihak Berkuasa Pembangunan Tenaga Lestari (SEDA),sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

1. Memandang tepat ke mata dan wajah penemuduga

2. Elakkan Menggunakan Bahasa Pasar

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More