Sumber Rujukan Globalisasi Anda

KERJA KOSONG DI SURUHANJAYA HAK ASASI MALAYSIA (SUHAKAM) 2022

Kerja Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia (SUHAKAM) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Senarai Jawatan yang ditawarkan

 1. Ketua Penolong Setiausaha Gred 48
 2. Penolong Setiausaha Gred 41
 3. Pembantu Tadbir Gred N19
 • Tarikh tutup permohonan :31 Disember 2022
 • Lokasi :Pelbagai Negeri
 • Sektor :Kerajaan
 • Kelulusan Minimum :Master, Ijazah dan SPM
 • Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Kerja Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia

Kerja Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia
Kerja Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia
 • Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM)
 • Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.
 • Boleh rujuk iklan

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH JAWATAN KOSONG

 

Mohon perhatian, iklan kerja kosong di Kerja Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Malaysia (SUHAKAM) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

KERJA KOSONG DI SURUHANJAYA HAK ASASI MALAYSIA

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More