Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022

Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022 kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Iklan

Jawatan

Info Lanjut

1.Latihan Jururawat

2.Latihan Penolong Pegawai Perubatan

3.Latihan Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran

4.Latihan Juru X-Ray (Diagnostik/Terapi)

5.Latihan Jurupulih Perubatan Fisioterapi

6.Latihan Jurupulih Perubatan Cara Kerja

7.Latihan Juruteknologi Makmal Perubatan

8.Latihan Penolong Pegawai Farmasi

9.Latihan Juruteknologi Pergigian

10.Latihan Juruterapi Pergigian

11.Latihan Pembantu Kesihatan Awam

12.Latihan Pembantu Pembedahan Pergigian

          ·        Jumlah: 1130

          ·        Lokasi: Seluruh Malaysia

          ·        Tarikh Tutup: 2 Januari 2022

 

Syarat/Kelayakan Permohonan 

ntara syarat kelayakan untuk mengisi Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022 adalah ;

  • warganegara Malaysia
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan
  • sijil dalam bidang yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada politeknik tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN 

Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022

Mohon perhatian, iklan Pegambilan Latihan Separa Perubatan Bertaraf diploma dan sijil sesi Julai 2022 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja kosong di KPM, Kerja kosong di UTP, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

  • Berpakaian Kemas
  • Menyediakan Rasume Yang menarik

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More