Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak

Jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Pegawai Eksekutif
  • Nama Majikan : Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak
  • Lokasi Kekosongan: Perak
  • Tarikh Tutup Permohonan : 7 Mei 2021

Jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak

Jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonanhendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan Kosong 1 (Pin 1/2020)  yang  boleh  didapati  dari  laman  portal   https://www.perak.gov.my atau http://lphp.perak.gov.my/

Permohonanadalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan diberikan kepada anak kelahiran negeri

Borang-borangyang tidak lengkap dengan butir – butir yang diperlukan, borang yang diterima selepas tarikh iklan ditutup dan borang permohonan selain daripada ‘Borang 1’ (Pin 1/2020) tidak akan diberi pertimbangan .

Jika seseorang pemohon sedang memegang jawatan Kerajaan, permohonannya hendaklah dihantar melalui Ketua Jabatan mengikut A. Bab A 21.

Borang Permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar di dalam sampul surat dan di sudut atas sebelah kiri sampul hendaklah ditulis nama NAMA JAWATAN yang dimohon .

Alamat permohonan dan tarikh tutup permohonan adalah seperti berikut:

Ketua Pegawai Eksekutif,

Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak, Aras G, 

Bangunan Perak Daru 1  zuan,

 30000 lpoh, Perak Darul Ridzuan.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

jawatan kosong

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Lembaga Perumahan Dan Hartanah Perak memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca : Sanggup Tipu polis kerana tiada wang mahu khawin

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More