Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT)

Jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT) seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Eksekutif Audit
  2. Pengajar Keusahawanan
  • Nama Majikan : Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT)
  • Lokasi Kekosongan: Seluruh Malaysia
  • Tarikh Tutup Permohonan : 14 Jun 2021

Jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT) Jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT)

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang Permohonan Jawatan PERHEBAT (BOR/PHBT/TADSM/2019 (PERMOHONAN JAWATAN) secara online dengan hanya klik pautan seperti di bawah :-

Borang Permohonan Eksekutif Audit      https://forms.gle/GNiR5mRWf8Xaf1Jf8

Borang Permohonan Pengajar Keusahawanan      https://forms.gle/GNiR5mRWf8Xaf1Jf8

Tarikh tutup permohonan adalah pada 14 Jun 2021 (Isnin). Salinan sijil hendaklah diemelkan kepada alamat emel [email protected].

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

jawatan kosong

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Perbadanan Hal Ehwal Bekas Anggota Tentera ( PERHEBAT) memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca :

GKP 3.0 Semakan Kelayakan dan status pembayaran

Resepi Almond London

Jawatan Kosong Di PERHILITAN 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More