Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Bandar Malaysia

Jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Bandar Malaysia  kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan  Luar Bandar Malaysia seperti dibawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong

  1. Pekerja Sambilan Harian
  • Nama Majikan : Perbandanan Pembangunan Perdagangan Luar Bandar Malaysia 
  •  Lokasi Kekosongan: Johor 
  • Tarikh Tutup Permohonan :  17 Jun 2021

Jawatan Kosong Di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Bandar Malaysia

Syarat Permohonan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

jawatan kosong

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Bandar Malaysia memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca:

Jawatan Kosong Di Lembaga Lebuhraya Malaysia 

MyRELA Ramai Tidak Sedar Jadi Ahli

Jadual UPKK Bagi Calon Tahun 2021-2022

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More