Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan kosong di Sime Darby Plantation

Jawatan kosong di Sime Darby Plantation kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi jawatan kosong di Sime Darby Plantation seperti dibawah:

Jawatan Kosong

  1. Administration Officer
  2. Asst Manager
  3. Internship
  • Nama Majikan : Sime Darby Plantation
  • Lokasi Kekosongan: Selangor
  • Tarikh Tutup Permohonan : 31 Mac 2021

Jawatan kosong di Sime Darby Plantation

Syarat Permohonan

calon yang berminat hendaklah warganegara Malaysia dan berumur tidak kurang dari 18 tahun ke atas dari tarikh tutup iklan jawatan.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara membuat permohonan

Calon yang berminat hendaklah memmohon secara online di https://www.jobstreet.com.my/en/job-search/jobs-at-sime-darby-plantation-berhad/ dengan klik Apply Now.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>> IKLAN PENUH PERMOHONAN

 

Jawatan kosong di Sime Darby Plantation

 

Pastikan anda rujuk iklan penuh dibawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda

Penutup

Akhir kata, diharapkan perkongsian kali ini berkaitan jawatan kosong di Sime Darby Plantation memberi manfaat kepada anda semua. Untuk mendapatkan lebih banyak info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my. Terima Kasih

Menarik untuk dibaca: Modul Pengurusan Aktiviti Kelab dan persatuan

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More