Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pengambilan Pelbagai Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023

Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023 kini dibuka untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Mengenai Pengambilan Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023

Tesla, Inc merupakan sebuah syarikat teknologi yang menghasilkan kenderaan elektrik dan tenaga bersih yang ditubuhkan pada tahun 2003 oleh jurutera Martin Eberhard dan Marc Tarpenning yang beribu pejabat di Palo Alto, California, Amerika Syarikat. Ia diasaskan oleh Elon Musk, JB Straubel, Martin Eberhard, Marc Tarpenning, dan Ian Wright. Tesla telah menjadi pemimpin dalam industri mobil elektrik dan telah mengubah cara kita melihat pengangkutan yang mampan.

Tesla ialah majikan Peluang Sama / Afirmatif yang komited terhadap kepelbagaian di tempat kerja. Semua pemohon yang layak akan menerima pertimbangan untuk pekerjaan tanpa mengira bangsa, warna kulit, agama, jantina, orientasi seksual, umur, asal negara, hilang upaya, status veteran yang dilindungi, identiti jantina atau sebarang faktor lain yang dilindungi oleh undang-undang persekutuan, negeri atau tempatan yang berkenaan.

Visi Tesla adalah mempercepatkan peralihan dunia ke mobiliti yang mampan dengan membawa kepada pasaran kereta elektrik yang inovatif dan menggabungkan teknologi tenaga terbarukan. Syarikat ini terkenal dengan model kereta elektriknya, termasuk Tesla Roadster, Model S, Model 3, Model X, dan Model Y.

Tesla juga komited untuk bekerjasama dan menyediakan penginapan yang munasabah kepada individu kurang upaya. Sila maklumkan kepada perekrut anda jika anda memerlukan penginapan pada bila-bila masa semasa proses temu duga.

Sila hubungi [email protected] untuk maklumat tambahan atau untuk meminta penginapan.

Tesla telah menggantikan hierarki korporat dan konvensyen birokrasi dengan komunikasi terbuka dan persekitaran kerja kolaboratif. Dengan mempromosikan budaya yang selamat, inovatif dan inklusif, sesiapa sahaja yang mempunyai bakat, tenaga dan fokus untuk menyelesaikan masalah sukar mendapat tempat duduk di meja.

Tesla juga menyediakan pekerja dan keluarga mereka faedah seperti perubatan, pergigian, perlindungan penglihatan, 401(k) dan masa berbayar yang banyak dari hari pertama. Dengan penjadualan yang fleksibel, sumber kecergasan dan faedah saham untuk semua orang, Tesla melabur dalam ahli pasukan untuk membantu mereka melakukan kerja terbaik mereka.

Tesla juga menawarkan beberapa peluang untuk mencari komuniti di Tesla dengan Kumpulan Sumber Pekerja (ERG). Mewujudkan ruang untuk berhubung atas minat dan matlamat bersama, rangkaian ERG Tesla menyokong tempat kerja yang pelbagai dan inklusif.

Maklumat Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023

Maklumat Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023 adalah seperti berikut:

Jawatan

Info Lanjut

 1. Pengurus Operasi Pesanan
 2. Jurutera Perindustrian – Pembekal Pembelian
 3. Penasihat Jualan Perusahaan
 4. Penasihat Bahagian
 5. Penasihat Perkhidmatan
 6. Juruteknik Kenderaan
 7. Penasihat Penghantaran
 8. Penyelia Stor
 9. Akauntan Kanan
 10. Juruteknik Sokongan Desktop IT
 11. Pakar Operasi Penghantaran
 12. Penasihat Tesla
 • Tarikh Tutup Permohonan: SILA RUJUK IKLAN PENUH PERMOHONAN
 • Majikan: TESLA Malaysia
 • Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
 • Status Pelantikan: Tetap / Kontrak

Syarat/Kelayakan Permohonan

Syarat-syarat lantikan Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023 ini adalah seperti berikut:

 1. Lelaki / Perempuan.
 2. Syarat-syarat khusus dan kelayakan akademik mengikut jawatan yang lebih terperinci boleh didapati pada IKLAN PENUH PERMOHONAN dibawah.

Cara Memohon

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN<<<

Mohon perhatian, iklan Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di UMK 2023, Jawatan Kosong Di UiTM 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Jawatan Kosong Di TESLA Malaysia September 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More