Sumber Rujukan Globalisasi Anda

kerja Kosong Di Lembaga Tabung Haji (TH)

kerja Kosong Di Lembaga Tabung Haji (TH) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan dialu – alukan untuk mengisi Kekosongan kerja Kosong Di Lembaga Tabung Haji (TH) seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan 

Info Lanjut

KONSTABEL POLIS BANTUAN TH

 Lokasi : Seluruh Malaysia

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan

PENOLONG PENGUASA POLIS BANTUAN TH (ASP)(GRED PE)

 Lokasi : Seluruh Malaysia

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan

EXECUTIVE APPLICATION SUPPORT & e-CHANNEL

 Lokasi : Seluruh Malaysia

Tarikh Tutup : Tidak Dinyatakan

Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Memiliki Ijazah sarjana muda yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Calon hendaklah memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “MOHON SINI” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN

kerja Kosong Di Lembaga Tabung Haji (TH)

Mohon perhatian, iklan kerja Kosong Di Lembaga Tabung Haji (TH) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja kosong Di Pusat Perkembangan Ukm, Kerja Kosong Di PTPK dan Kerka Kosong di gamuda sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Bagaimanakah cara untuk memohon kerja secara online?

Sebelum memohon Kerja secara online pemohon perlulah meyediakan beberapa perkara antaranya adalah

  1. Meyediakan Rasume
  2. Cukup Syarat lantikan
  3. Rangkaian Internat Yang Pantas

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda .

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More