Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS)

Kerja Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi kekosongan seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

Executive (Indirect Tax) – Contract 1 Year

          ·        Lokasi: Kuala Lumpur

          ·        Tarikh Tutup: Tidak Dinyatakan

 

 

Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjan Muda dalam bidang Perakaunan / Kewangan dengan PNGK minimum 3.0 ke atas

1.Executive (Indirect Tax) – Contract 1 Year

Mempunyai pengalaman sekurang-sekurang 6-9 tahun dalam amalan cukai dan 3 tahun pengalaman dalam industri minyak dan gas

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan Kerja Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS),sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN

Kerja Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS)

Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

 

jawatan kosong

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia (SKMM),Kerja Kosong di Institut Koperasi Malaysia dan Kerja Kosong di Honda Malaysia Sdn Bhd.Sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

1. Berpakaian Kemas

2. Menyediakan Resume Yang Teratur  

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More