Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023, Terhad Untuk 200 Unit Sahaja

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023 telah diumumkan oleh pengeluar kereta nasional PROTON pada 3 Mei 2023 yang lalu.

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023 ini dilancarkan sempena ulangtahun ke 20 R3, menandakan dua dekad penglibatan PROTON dalam sukan permotoran.

Pelanggan yang berminat boleh membuat tempahan semasa pameran dengan hanya dengan RM599 (RM500 untuk Proton X50 dan RM99 untuk pakej aksesori) dengan penghantaran dijangka bermula pada Oktober tahun ini.

Isi Kandungan

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023

Konsep Pakej Aksesori Edisi Hari Ulangtahun ke-20 R3 atau Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023 ini dipersembahkan di Malaysia Autoshow pada model Flagship Proton X50 1.5 TGDi.

Kereta pameran berada dalam skema warna hitam khas jenama yang akan eksklusif untuk model ini.

Selain itu, pakej tersebut terdiri daripada Aerokit R3 yang direka khas (depan, tepi, belakang dan spoiler atas), Rim Aloi Ringan R3 Flow Formed 18 “, Logo Grill Depan R3, Jalur Bonet R3, Plate Nama Luar dan Dalaman Edisi Ulangtahun ke-20 R3, Penyokong Plat Nombor Pendaftaran Kenderaan R3, dan Tikar Karpet 3D R3.

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023

“Pengumuman Pakej Aksesori Edisi Hari Ulangtahun ke-20 R3 untuk Proton X50 adalah pengingat tepat pada masanya kepada peminat tentang warisan prestasi dan permotoran PROTON. Syarikat juga sedang merayakan 40 tahun penubuhannya pada tahun 2023 dan pencapaian kami dalam dunia perlumbaan dan balapan litar adalah sebahagian penting dalam sejarah kami,” kata Roslan Abdullah, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif, PROTON.

“PROTON sedang bersedia untuk memasuki segmen Kenderaan Tenaga Baru (NEV) dengan pelancaran Proton X90 yang akan datang dan kami ingin menawarkan kepada pelanggan produk baru yang menggabungkan teknologi terkini. Pada masa yang sama, kami menghargai peminat dan penggemar yang telah kekal setia selama bertahun-tahun, jadi produk seperti kereta pameran R3 direka khas untuk menarik minat penggemar yang ingin memberi kesan unik pada Proton mereka,” katanya lagi.

Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023

Maklumat Lanjut

Sebarang maklumat lanjut, anda boleh layari Website Rasmi PROTON untuk dapatkan info terkini tentang pakej ini.

Semoga perkongsian tentang Pakej Aksesori R3 Proton X50 Di Malaysia Autoshow 2023 ini bermanfaat untuk anda di luar sana. Seterusnya, anda juga boleh dapatkan info-info terkini di TcerDotMy kerana kami sentiasa menyediakan segala info yang tepat dan sahih.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More