Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023

Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023 akan diadakan untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk menghadiri temuduga terbuka seperti ketetapan dibawah.

Isi Kandungan

Maklumat Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023

Maklumat lanjut tentang Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023 adalah seperti yang berikut:

Jawatan

Info Lanjut

Pemeriksa Kenderaan
 • Tarikh Temuduga: 25 Oktober 2023 (Rabu)
 • Masa Temuduga: 9 Pagi – 4 Petang
 • Lokasi Temuduga: Politeknik Kuching, Sarawak

Faedah/Ganjaran

 • Perubatan di klinik dan hospital panel.
 • Perlindungan insurans kelompok.
 • Bonus dan kenaikan gaji mengikut prestasi.
 • Latihan dan pembangunan kerjaya.

Tugas Dan Tanggungjawab

Pemeriksa kenderaan bertanggungjawab dalam menjalankan pemeriksaan kenderaan mengikut akta, piawaian dan peraturan yang telah ditetapkan dan sentiasa memastikan peralatan pemeriksaan kenderaan sentiasa dalam keadaan yang baik.

Syarat/Kelayakan Permohonan

Syarat-syarat kelayakan permohonan adalah seperti yang berikut:

 1. Berumur 21 hingga 28 tahun.
 2. Diploma / SKM tahap 3 dalam Kejuruteraan Mekanikal atau Automotif.
 3. 3 Kredit dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
 4. Lesen memandu kelas B2 dan D.
 5. Sihat tubuh badan dan tidak rabun warna.

Cara Memohon

Kepada calon yang berkelayakan dan berminat, anda hendaklah membawa dokumen seperti senarai di bawah ketika menghadiri temuduga:
 1. Sijil SPM (Asal & Salinan)
 2. Sijil Diploma / SKM (Asal & Salinan)
 3. Kad pengenalan (Asal & Salinan)
 4. Lesen memandu (Asal & Salinan)
 5. Resume
 6. Salinan / Screenshot Sijil Vaksin

Sila sahkan kehadiran dengan mengisi Google Form Temuduga Terbuka sebelum menghadiri temuduga terbuka nanti. Sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi pegawai yang bertugas ditalian 03 – 2052 7559 atau 03 – 2052 7645.

Calon yang terpilih akan menjalani latihan selama 6 minggu termasuk latihan sambil kerja di cawangan PUSPAKOM seluruh Malaysia.

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan dibawah

>>>IKLAN PENUH TEMUDUGA TERBUKA<<<

Mohon perhatian, iklan Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023 ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Jawatan Kosong Di PERKESO Oktober 2023, Jawatan Kosong Di UTM Oktober 2023, sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Semoga dengan iklan Temuduga Terbuka Di PUSPAKOM Oktober 2023 ini ianya sedikit sebanyak dapat membantu anda yang sedang mencari info tentang jawatan kosong yang terkini. Selamat Berjaya!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More