Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI)

Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI) kini dibuka  untuk warganegara Malaysia yang mempunyai ciri – ciri modal insan yang berilmu, berkeyakinan, berintegriti, kreatif, inovasi, komited dan mempunyai kecemerlangan peribadi untuk mengisi kekosongan tersebut.

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat – syarat yang ditetapkan, dialu-alukan untuk mengisi Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI) seperti dibawah:

Isi Kandungan

Maklumat Jawatan Kosong

Jawatan

Info Lanjut

Personal Mystep

Gred 19 & 41

          ·        Gaji: RM 1600.00 (Gred 19) &                    RM 2000.00 (Gred 41)

          ·        Lokasi: Putrajaya

          ·        Tarikh Tutup: 19 Julai 2021

 

Syarat/Kelayakan Permohonan

  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  • Memiliki sekurang-kurangnya SPM dan calon-calon yang mempunyai kelulusan Diploma dari institusi tempatan dan Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu dalam Sijil Pelajaran Malaysia

Cara Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik pautan “IKLAN PENUH PERMOHONAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI).

Untuk membuat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan, sila klik pautan di bawah

>>>IKLAN PENUH PERMOHONAN

Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI)
Mohon perhatian, iklan Kerja Kosong di Kementerian Pertanian Dan Industri Makanan (MAFI) ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Oleh sebab itu, pemohon diminta untuk rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

jawatan kosong

 

Maklumat Tambahan

Jika ingin mencari pelbagai kerja kosong lain yang terkini seperti Kerja Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP),Kerja Kosong di Lembaga Tabung (TH), dan Kerja Kosong di Pusat Kembangan Pendidikan UKM . Sila pergi ke portal Kerja Kosong kami (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui portal ini.

Apa tips menghadiri temuduga?

Persedian yang cukup sebelum menghadiri temuduga adalah sangat penting. Berikut adalah beberapa tip penting untuk menghadiri temuduga:

1. Berpakaian Kemas Dan Formal

2. Menyediakan Resume Yang Teratur

Diharapkan tip yang diberikan dapat membantu anda untuk menghadiri sesi temuduga.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More