Sumber Rujukan Globalisasi Anda

3 Set Kuiz Matematik Tahun 3

3 Set  Kuiz Online Matematik Tahun 3 ini disediakan oleh Siti Nur Fadzhiha melalui laman muka bukunya.

Susulan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang sudah hari ke-19 ini, tidak salah rasanya kita selaku ibubapa memberi bimbingan kepada anak-anak semasa dirumah melalui pembelajaran online begini.

Kepada mereka yang mempunyai masalah akses internet, ibubapa boleh meminta anak-anak untuk melakukan aktiviti pembelajaran menggunakan buku teks, buku kerja, buku ulangkaji dan buku aktiviti tanpa keluar dari rumah dan memastikan tiada murid yang ketinggalan dalam pembelajaran.

Ibubaipa yang tidak mampu menyediakan data internet untuk pembelajaran online anak-anak, kini anda boleh memohon simkad YES. 40GB data internet percuma dari YES.

Selain itu juga, seperti yang Menteri Pendidikan telah umumkan tentang Pembelajaran melalui TV Pendidikan yang akan bermula minggu depan.

Walaubagaimanapun, anak-anak Tahun 3 boleh mencuba untuk menjawap 3 set kuiz matematik ini. Boleh dapat sijil tau. Selamat mencuba.

Kuiz Matematik

Kuiz Matematik
Kuiz Matematik

Perkongsian kali ini adalah melibatkan Koleksi Kuiz Online SK Tahun 3 Sekolah Kebangsaan untuk mata pelajaran Kuiz Online Matematik Tahun 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More