Sumber Rujukan Globalisasi Anda

4 JENIS DIAPERS DENGAN CIRI BARU DAN UNIK

Kelebihan 4 jenis diapers dengan ciri baru dan unik ini untuk dijadikan panduan buat mereka yang bakal bergelar ibu bapa. Persiapan menyambut bayi yang bakal lahir amatlah penting. Keselesaan dan keperluan si manja menjadi keutamaan. Salah satu barangan keperluan bayi yang paling penting untuk disediakan, mestilah lampin.

Ibu bapa muda akan berdepan dengan masalah memilih jenis lampin, kesesuaian kulit dan jenama yang bagus untuk anak mereka. Jika salah pilih, anak boleh kena ruam nanti. Tapi masalah itu akan selesai jika anda memilih lampin ini untuk bayi anda!

Ikuti perkongsian kami berkenaan 4 jenis diapers dengan ciri yang unik! Baca juga cara tebus Baucer RM400 Shopee.

Isi Kandungan

1) DRYPERS WEE WEE DRY, TAMPIL DENGAN CIRI UNIK YANG MEMUDAHKAN BAKAL IBU BAPA!

diapers

Jika anda sedang mencari lampin untuk bayi yang baru lahir, kami cadangkan Drypers Wee Wee Dry yang terbaru ini untuk anda. Drypers Wee Wee Dry ini dilengkapi dengan TummyFIT Guide™, indikator yang sangat berguna, lebih-lebih lagi untuk ibu bapa muda. Ciri panduan ini dicetak pada zon pita pelekat. Setelah capai ‘Next Size’, anda akan tahu sudah sampai masa untuk peningkatan saiz. Dengan ini, lebih mudah kenal pasti saiz lampin itu muat atau perlu tukar saiz lain.

Tambahan lagi, Drypers Wee Wee Dry Newborn dilengkapi dengan ciri Stool Lock System™. Dengan ciri ini, najis lembut dapat diperangkap dengan baik agar kulit si manja kekal bersih dan sihat.

Bagi mengelak geseran pada tali pusat bayi, Drypers Wee Wee Dry Newborn direka dengan bentuk potongan ‘U’ Navel Care di atas zon pita pelekat. Pada masa yang sama, aliran udara dapat didedahkan pada pusat bayi anda.

Link Shopee :

Dapatkan diskaun sehingga 33% dengan pembelian melalui link shopee di atas!

2) HUGGIES DRY DIAPERS DENGAN PENYERAPAN LEBIH PANTAS PALING, JIMAT DAN SELESA!

DIAPERS

Antara kelebihan Huggies Dry Pants adalah ia mempunyai 1000 Lubang Mikro Pantas Serap di mana ianya mampu mempercepatkan penyerapan dan menjadikan kulit bayi sentiasa kering.

diapers

Huggies Dry Pants ini ada 5 kawasan tumpuan keselesaan iaitu di kawasan perut, belakang, kedua-dua belah kaki (peha) dan kelangkang bayi yang dipanggil sebagai “5-way comfort fit”.

Selain itu, Huggies Dry Pants ini juga boleh dipakai pada waktu malam disebabkan kebolehannya untuk menyerap kebasahan sehingga 10 jam lamanya. Nak buka pun mudah je, koyakkan sahaja di bahagian tepi Huggies Dry Pants tersebut.

Link Shopee :

Dapatkan diskaun sehingga 46% dengan pembelian melalui link shopee di atas!

3) PETPET TAPE DIAPERS MURAH, SELESA DAN TIDAK BERBAU!

DIAPERS

PETPET Tape Diapers dengan teknologi Fast Dry, 360 AirThru Comfort System iaitu sistem pengudaraan yang sistematik yang memberikan keselesaan optimum.

PETPET Tape Diapers juga bebas dari bahan-bahan seperti alkohol, fragrance dan parabens yang membuatkan ianya sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit yang sensitif.

Paling penting adalah harganya yang sangat murah dan berpatutan sesuai untuk ibu bapa yang ingin berjimat cermat!

diapers

Link Shopee :

Dapatkan diskaun sebanyak 8% dengan pembelian melalui link shopee di atas!

4) MAMYPOKO EXTRA DRY PACK DIAPERS DENGAN WETNESS INDICATOR!

diapers

Wetness Indicator membolehkan ibu bapa mengenalpasti jika anak mereka membuang air kecil. Poop line kuning akan bertukar menjadi hijau jika bayi kencing atau lampin basah. Kini, dengan “New Speed Wave Sheets” iaitu lapisan tambahan yang menyerap dengan lebih pantas dari sebelumnya.

Selain itu, Mamypoko Extra Dry mempunyai corak yang cantik dan menarik yang membuatkan para ibu tertarik dan suka melihat anak mereka memakainya.

Mamypoko Extra Dry juga lembut dan menggunakan kapas organik untuk mengelakkan daripada berlakunya iritasi pada kulit bayi yang sensitif.

Kini, Mamypoko didatangkan dengan ciri baru iaitu lampin Antimos pertama di dunia! World 1st Antimost ini menggunakan ekstrak serai wangi semulajadi di pita pelekat bertujuan untuk menghalau nyamuk! Berasaskan tumbuhan semulajadi dan tiada bahan kimia.

Link Shopee :

Dapatkan penghantaran percuma oleh Poslaju dengan pembelian RM15 keatas dan bawah dari 5kg melalui link shopee di atas!

Akhir kata, semoga perkongsian ini bermanfaat terutamanya buat yang pertama kalinya bakal menjadi ibu bapa. Ibu bapa muda pastinya akan berdepan dengan masalah memilih jenis lampin, kesesuaian kulit dan jenama yang bagus untuk anak mereka.

Tugas menguruskan si manja pasti lebih mudah dengan pilihan lampin yang betul. Pastikan lampin yang dipilih kering, melindungi daripada kerengsaan kulit dan janji serasi sentiasa! Si manja selesa, anda pun senang hati melihatnya.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More