Sumber Rujukan Globalisasi Anda

GOLD COAST MELAKA SERTA HARGA TIKET 2020

Isi Kandungan

Gold Coast Melaka

gold coast melaka

Bagi pelancong yang ingin menikmati sepenuhnya pengalaman di Melaka, Gold Coast Melaka adalah pilihan yang tepat. Hotel ini terletak di pusat bandar dan menyediakan kemudahan yang sangat menarik kepada pengunjungya.

Tempat peranginan santai di kawasan komersial ini berjarak 5 km dari Melaka Zoo & Night Safari dan 11 km dari Lapangan Terbang Melaka.

Fasiliti yang ditawarkan

GOLD COAST MELAKA SERTA HARGA TIKET 2020 1

  Gold coast melaka

Tempat ini mempunyai pangsapuri 1 hingga 3 bilik tidur yang sederhana serta dilengkapi TV skrin rata, ruang tamu / makan dan dapur yang kecil serta mempunyai balkoni.  Sarapan pagi dan tempat letak kenderaan juga disediakan secara percuma.

Yang paling menarik adalah tempat ini mempunyai taman air yang dilengkapi  gelongsor, air pancut dan kolam ombak. Sangat sesuai untuk bawa anak-anak bercuti =)

Kemudahan lain yang disediakan di Gold Coast Melaka adalah termasuk restoran yang lapang, kafe, dan restoran bertema maritim di kapal layar.

Alternatif Lain

Kepada pengunjung yang mencari alternatif lain selain Gold Coast Melaka, anda juga boleh memilih alternatif seperti berikut:

  • Bayou Lagoon Melaka
  • A Famosa Resort

Kedua-dua tempat ini mempunyai fasilti lebih kurang sama dengan Gold Cost Melaka seperti Taman Air. Selain itu juga , di A Famosa Resort terdapat Safari dan Cowboy Town untuk dilawati oleh pengunjung.

Harga Tiket

IsninJumaat

Dewasa (RM)

Kanak-Kanak (RM)

Siang

25

15

Malam

18

10

HujungMinggu

Siang

35

25

Malam

18

10

Disini ada ditawarkan dua sesi untuk para pengunjung seperti berikut:

1.Sesi Siang : 8pg – 7mlm
2.Sesi Malam : 8mlm – 12tgh mlm

Lokasi & No. Untuk Dihubungi.

  • Lot 44, Jalan Wakaf Utama 1, Taman Saujana Indah, 75450 malacca, Melaka
  • 06-235 2888

Diharapkan perkongsian kali ini berkaitan Gold Cost Melaka akan memberi sedikit info berkaitan tempai ini bagi mereka yang bercadang untuk bercuti. Untuk mendapatkan lebih banyak info berkaitan tempat menarik dan info-info semasa anda boleh layari website t.me/tcerdot.my  Terima kasih.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More