Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Hotel Pelik Dalam Capsule Tengah Hutan | Attrap’rêves Cetus Keunikan Tersendiri

Hotel Pelik Dalam Capsule… Itulah nama yang agak sesuai untuk hotel yang agak pelik ini. Nama tempat ni ialah Attrap’Rêves Bubble Hotel, terletak di Allauch Perancis. Hotel unik ni dia buat macam glamping, ada pod yang kalis bunyi, kawasan dia pula dekat dengan hutan. Harga 1 malam disini lebih kurang RM400 sahaja. Wah…. murah la kan???

Isi Kandungan

Hotel Pelik Tengah Hutan

Hutan pinus Provençal yang sangat menanti anda di kawasan seluas 15.000m². Terdapat 3 bahagian yang sangat menarik dan pastinya membuat anda tenang. Dikelilingi suasana hutan yang sesuai untuk bersantai dan mengasingkan diri dari dunia luar. Bilik hotelnya ataupun kapsulnya mempunyai akses peribadi untuk setiap pengunjung.

hotel pelik hotel pelik

Sekiranya anda bernasib baik, mungkin anda akan melihat beberapa arnab kecil atau beberapa tupai makan kacang pain di sebelah anda. Menarik bukan???

Waktu Operasi Dan Peraturan

  1. Daftar masuk dari jam 4:30 hingga 7:30 malam / Daftar keluar pada jam 11:00 pagi.
  2. 10km dari stesen keretapi Marseille St Charles, 30km dari lapangan terbang Marseille dan 35km dari Aix-en-Provence.
  3. Untuk makluman, berkelah dan haiwan peliharaan dilarang.
  4. Kanak-kanak dibenarkan dari 6 tahun hanya dengan bayaran tambahan.

hotel pelik

hotel pelik

hotel pelik

Hotel Pelik Dalam Capsule Tengah Hutan | Attrap'rêves Cetus Keunikan Tersendiri 1
Berikut adalah harga sewaan hotel ini.

Apa Yang Menarik Disini

Tidak jauh dari laut Mediterranean, anda akan menjumpai sebuah desa terbukti yang menarik bernama Allauch untuk percutian yang sangat unik dan pelik.

Terletak di ketinggian 228 m, ia menghadap ke kota Marseille dengan pemandangan Notre Dame de la Garde yang sangat indah. Hanya perlu 15 minit untuk pergi ke Marseille, 30 minit untuk pergi ke Aix en Provence atau untuk menemui kampung Cassis yang terkenal. Tidak begitu jauh, kampung Aubagne: di jalan seni tembikar dan pembuat santon.

Hotel Pelik Dalam Capsule Tengah Hutan | Attrap'rêves Cetus Keunikan Tersendiri 2

 

Sumber: Facebook John Mohammed, dan attrap bubble hotel

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More