Sumber Rujukan Globalisasi Anda

Jawatan Kosong Terkini Malaysian Resources Corporation Berhad

Jawatan Kosong Terkini di Malaysian Resources Corporation Berhad dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut :-

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Terkini di Malaysian Resources Corporation Berhad yang ditawarkan :

  1. Senior Executive, Legal
  2. Senior Executive, Internal Audit
  3. Internal Audit Manager
  4. Senior Executive, Investigation
  5. Clerk

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 21 Februari 2021
Sektor : Kerajaan
Lokasi : Kuala Lumpur
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak
Kelulusan Minimum  : Ijazah dan SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL

 

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Jawatan Kosong di candidates.myfuturejobs

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan jawatan kosong terkini ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

SILA >>KLIK DISINI<< UNTUK MAKLUMAT LANJUT

(pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat jawatan-jawatan yang telah ditawarkan)

jawatan kosongMaklumat Tambahan

Jika pemohon ingin mencari kerja kosong SPA yang terbaru, sila pergi ke portal rasmi Jawatan Kosong SPA (Klik Sini) kerana sudah ramai yang sudah berjaya mendapat kerja melalui web ini.

Bagi pihak ibu bapa yang ingin mencari info untuk pelajaran anak-anak di sekolah secara online, boleh layari Laman Rasmi tcer.my  kerana banyak artikel-artikel yang boleh membantu anda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More